Η εταιρία μας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση “Ν.Μ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ”, μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες επιχειρήσεις στον τομέα του εμπορίου Προϊόντων Μικρών Ζώων (Pet Trade Specialists), ιδρύθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1963 από τον Κτηνίατρο Νικόλαο Μιχ. Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα με την ίδρυση από τον ίδιο της Προτύπου Κλινικής Ζώων (Model Animal Clinic), της πρώτης και μοναδικής, επί 10 χρόνια, κλινικής για σκύλους και γάτες στην Β. Ελλάδα.
Έκτοτε και μέχρι το 1979 δραστηριοποιείται στον τομέα των ζωοτροφών, συμπληρωμάτων, βιταμινών κ.λπ., καθώς και των αξεσουάρ μικρών ζώων με την επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο “ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ”. Το έτος 1980 εγγράφεται για πρώτη φορά στο Ε.Β.Ε.Θ. ως ατομική επιχείρηση με επωνυμία “ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ” και διακριτικό τίτλο GENIPHARM.

Η δραστηριότητα της “GENIPHARM-Ν.Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ” επεκτείνεται, πλην των προϊόντων μικρών ζώων (σκύλου, γάτας, ωδικών πτηνών, τρωκτικών και ενυδρείων) και στα κτηνιατρικά είδη, καθώς επίσης στους εξοπλισμούς των Κτηνιατρείων και των Κομμωτηρίων Σκύλων. 

Τα προϊόντα της εισάγονται από όλο τον κόσμο. Το δίκτυο πωλήσεών της καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα καθώς η “GENIPHARM-Ν.Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ” αποτελεί έναν από τους κυριότερους προμηθευτές των pet shops, κτηνιατρείων και κομμωτηρίων σκύλων, καταστημάτων ζωοτροφών, κυνηγετικών ειδών, ειδών εξοχής, γεωργικών φαρμάκων κλπ., αλλά παράλληλα προβαίνει σε εξαγωγές σε διάφορες χώρες. Βασικοί συντελεστές για την ανοδική πορεία της είναι: η συνέπεια στις συναλλαγές, η τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών προϊόντων με 2500 περίπου είδη, η υψηλή ποιότητα αυτών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και το εξαιρετικό σέρβις, που χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα εκτελέσεως των παραγγελιών, το merchandise και το after sales care. 

τοποθεσια

Μιχαήλ Ψελλού 35 & Ελένης Σκούρα 54249

Ν. Ελβετία Θεσσαλονίκη

επικοινωνηστε μαζι μας

Τηλέφωνο: 2310,334.444

Fax : 2310.335.044

ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-16:00

ακολουθηστε μασ